Homeopatia 3be

 Homeopatia 3be

teràpies integratives

homeopatia

És un mètode terapèutic establert pel Dr. Samuel Hahnemann fa més de 200 anys que es basa en estimular la resposta del propi cos enfront el desequilibri que pateix.

Segueix el precepte de "Similia Similibus Curantor", és a dir, el similar es cura amb el similar. De manera que es fa ús de substàncies que provocarien els mateixos símptomes que tenim a dosis naturals. Però, la dilució i dinamització utilitzades en homeopatia, les transformen per a què s'equilibrin els símptomes presents de forma suau i natural.

teràpia floral

Va ser creada pel Dr. Edward Bach a principis de 1900, després de conèixer la filosofia homeopàtica. Està destinada a alleujar desequilibris psicoemocionals i de caràcter, com la por, l'angoixa, la impaciència, la ira, la incertesa, la intolerància, la timidesa,...

auriculopuntura

És una variant de l'acupuntura localitzada en els punts nerviosos del pavelló auricular. Per aquesta zona passen les fibres nervioses que innerven tot el cos i es poden detectar alteracions reflexes de qualsevol àrea del cos.

micronutrició

És una branca de la nutrició destinada a aportar els micronutrients necessaris per mantenir un òptim estat de salut. L'objectiu principal és reparar l'ecosistema intestinal i reequilibrar l'estat anímic.